Sådan aktiveres Dobbelt VPN

Kaspersky Dobbelt VPN (også kendt som multi-hop) giver dig mulighed for at oprette en kæde af to VPN-servere placeret i forskellige lande. Denne VPN-serverkædemetode giver et ekstra lag af kryptering, der forbedrer sikkerheden og privatliv for din IP-adresse.

Dobbelt VPN-funktionaliteten giver dig også mulighed for at oprette forbindelse til den ønskede VPN-server gennem en mellemserver, hvis du ikke kan oprette forbindelse til denne VPN-server direkte.

Kaspersky Dobbelt VPN bruger indlejret kryptering: Tunnelen mellem klienten og udgangsserveren går inde i tunnelen mellem klienten og den mellemliggende server, hvilket giver et dobbelt krypteringsniveau mellem klienten og den mellemliggende server. Begge gange udføres kryptering på klientsiden; data dekrypteres ikke på den mellemliggende server. Derfor har den mellemliggende server ikke adgang til klienttrafik, der passerer gennem den.

I nogle tilfælde forårsager aktivering af en dobbelt VPN-forbindelse en opbremsning, fordi din trafik går gennem to VPN-servere, der er placeret tusindvis af mil fra hinanden.

Dobbelt VPN bruger Catapult Hydra-protokollen til at oprette forbindelse. Sørg for, at Catapult Hydra eller Vælg automatisk indstillingen er valgt i programindstillingerne. For at få instruktioner om, hvordan du vælger protokollen til Kaspersky VPN, se denne artikel.

Sådan aktiveres Dobbelt VPN

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på Placering rullemenuen for at åbne listen over VPN-serveres placering.
  3. Klik på Dobbelt VPN kategorien.
  4. Vælg den første VPN-server fra rullelisten under Placering 1 eller brug det automatiske valg af den optimale VPN-server.
  5. Vælg den anden VPN-server under Placering 2.
  6. Klik Opret forbindelse.
  7. Du kan tilføje dit dobbelte VPN-serverpar til Favoritter ved at klikke på Føj til favoritter knap.